Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Κύπριος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ύποπτος για το φόνο της συντρόφου του και του πατέρα της

Ύποπτος για τη δολοφονία πατέρα και κόρης στο Λονδίνο, που διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο θεωρείται Ελληνοκύπριος, που διαμένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Αχιλλέας Κώστα, 53 ετών, παρουσιάστηκε χθες στο Δικαστήριο στην περιοχή Wood Green στο Λονδίνο, αφού κατηγορείται για τη δολοφονία της 31χρονης Fernanda Assis και του 61χρονου Joanilson Assis, αναφέρεται στην Παροικιακή. Στο δημοσίευμα προστίθεται πως το Δικαστήριο αποφάσισε να ορίσει την δίκη τον Φεβρουάριο του 2023.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως, στις 28 Νοεμβρίου 2021, γύρω στις 9:37 το πρωί, η Αστυνομία έλαβε κλήση για ένα σπίτι στην Maye Road, από άλλους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν ανησυχίες για την υγεία των κατοίκων.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 61χρονο και την 31χρονη νεκρούς, με τραύματα από μαχαίρι. Στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

 Ο 53χρονος συνελήφθη δύο ημέρες μετά τη δολοφονία των δύο και από τα στοιχεία προέκυψε ότι επρόκειτο για την σύντροφό του και τον πατέρα της. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε παρουσιαστεί στο Δικαστήριο ο 53χρονος, όπου αναφέρθηκε ότι τα θύματα είχαν μαχαιρωθεί αρκετές φορές. Η επίθεση, μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας My London, χαρακτηρίστηκε ως άγριο.  


https://www.reporter.com.cy/police/article/959523/kyprios-sto-inomeno-basileio-katigreitai-ga-to-fono-tis-syntrofoy-toy-kai-toy-patera-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια: