Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Πατέρα πυροβόλησε τον γιο του

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό με αίματα από τραύμα, λέγοντας στα μέλη της Δύναμης πως πυροβόλησε τον γιο του στο κεφάλι και πως θεωρούσε ότι είναι νεκρός.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές Δυνάμεις όπου εντόπισαν τραυματισμένο στο χέρι τον γιο του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και υποβάλλεται σε επέμβαση.


Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, πατέρας και γιος φαίνεται να διαπληκτίστηκαν και τότε ο πατέρας άρπαξε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε κατά του γιου του, τραυματίζοντας τον στο χέρι.


Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως στη σκηνή βρισκόταν και ο δεύτερος γιος, ο οποίος επενέβη και προσπάθησε να αρπάξει το κυνηγετικό όπλο από τον πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί.

Ως εκ τούτου και ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία για έρευνες, ώστε να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς προηγήθηκε και ακολούθησε του επεισοδίου.



https://www.reporter.com.cy/police/article/959830/travmatismenoi-pateras-kai-gos-apo-epeisodio-sta-pyrg-xekatharizei-to-skiniko



Συναγερμός σήμανε στις αρχές το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πατέρας επισκέφτηκε αστυνομικό τμήμα στην Επαρχία Λάρνακας και ανέφερε, πως πυροβόλησε τον γιο του. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγό για πυροβολισμό στο κεφάλι, κάτι τέτοιο σύμφωνα με την αστυνομία δεν υφίσταται.

Πατέρας και γιος μεταφέρονται στο νοσοκομείο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, καθώς και οι δύο φαίνεται να φέρουν τραύματα. O γιος φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο χέρι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται να προηγήθηκε ή να ακολούθησε καβγάς.



https://omegalive.com.cy/astynomika/2022/05/26/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85/


Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία Κοφίνου, όταν ηλικιωμένος άντρας μετέβη στον αστυνομικό σταθμό και ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τον γιο του στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου διαπίστωσαν πως τελικά ήταν τραυματισμένος στο χέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι δύο φέρεται να διαπληκτίστηκαν προηγουμένως και τότε ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο με κυνηγετικό όπλο.


https://www.sigmalive.com/news/local/959984/pateras-isxyristike-oti-pyrovolise-ton-gio-toumetaferthikan-nosokomeio-pic

Δεν υπάρχουν σχόλια: