Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ξεκίνησε η διαδικασία εργοδότησης αλλοδαπών από τρίτες χώρες στα κέντρα αναψυχής

 

Συνάδελφοι εάν θέλετε υπαλλήλους αλλοδαπούς από τρίτες χώρες, συμπληρώστε την κατάλληλη φόρμα μαζί με τα δικαιολογητικά και δώστε τα στον ΟΣΙΚΑ, ΣΙΚΑΠ  για να τα προσκομίσουμε στο τμήμα εργασίας.

Η απόφαση θα είναι πολύ σύντομη, εξπρές. Οι θέσεις εργασίας που θα βάζετε θα είναι, σερβιτόροι, bartender και βοηθοί κουζίνας. Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι...άδεια υφυπουργείου τουρισμού, άδεια ποτού, κοινωνικές ασφαλίσεις, ασφάλεια υγείας, δομή επιχείρησης, συνδρομή σε συντεχνία, γνωστοποίηση κενών θέσεων , απόδειξη πληρωμής φπα, απόδειξη για πληρωμένες εισφορές στις κοινωνικές ασφαλίσεις τους τελευταίους 3 μήνες, ασφάλεια ευθύνης εργοδότη. 

Στο 30% του αριθμού των υπαλλήλων κάθε κέντρου, έχει οριστεί η εργοδότηση αλλοδαπών από τρίτες χώρες. Δηλαδή, αν ένα κέντρο έχει 9 υπαλλήλους θα μπορεί να εξασφαλίσει μέχρι 3 εργαζόμενους από τρίτες χώρες. 

Για την άδεια ποτού όπου πολλά κέντρα της Πάφου δεν έχουν, θα επισημανθεί από τον πρόεδρο της ΟΣΙΚΑ ο οποίος θα λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις για έγκριση των αιτήσεων.

Να σημειωθεί ότι, οι αιτήσεις που θα παραλαμβάνει ο ΣΙΚΑΠ,  ΟΣΙΚΑ θα αφορούν τα  μέλη που πλήρωσαν η θα πληρώσουν τις συνδρομές τους. Επικοινωνήστε με τον εκτελεστικό γραμματέα ΣΙΚΑΠ  Πέτρο Κεχριώτη στο 99422527, για όλες τις λεπτομέρειες . Η διαδικασία έχει ξεκινήσει.

 

ΟΣΙΚΑ - ΣΙΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: