Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Άγριες συμπλοκές μεταξύ ανήλικων αλλοδαπών στην Πάφο

Με παρέμβαση Αστυνομίας αποφεύχθηκε κλιμάκωση μετά από συμπλοκή μεταξύ ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πάφο Eπεισόδια προκλήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής μεταξύ ασυνόδευτων ανηλίκων μπροστά από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στην Πάφο ενώ αποτράπηκε κλιμάκωση της κατάστασης μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής στον Χώρο Φιλοξενίας ανήλικων δημιουργήθηκε ένταση. Συγκεκριμένα, όπως είπε, δύο ομάδες ανηλίκων ήρθαν σε συμπλοκή εντός του χώρου και έξω από το χώρο του ξενοδοχείου που διαμένουν. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην σκηνή και μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας αποτράπηκε περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα και δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως πήραν εξιτήριο.
Εξάλλου σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου αιτία των επεισοδίων φέρεται να ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ των εμπλεκομένων ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο. Αστυνομική δύναμη παρέμεινε επί τόπου μέχρι και τις πρωινές ώρες.
Οι εξετάσεις για την υπόθεση των επεισοδίων συνεχίζονται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: