Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Του πέρασαν χειροπέδες για φόνο εκ προμελέτης στην Πάφο

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για φόνο εκ προμελέτης με θύμα 60χρονο στην Πάφο
Yπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 34 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 60χρονο που διαπράχθηκε στις 15/7/2021 στην επαρχία Πάφου.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο τουΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο 41χρονος από το Τραχώνι συνελήφθη στην Λεμεσό. Μετά την σύλληψη του αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους και φρουρείται από την Αστυνομία.
Ακολούθως, κατόπιν μαρτυρίας, συνελήφθη την Τετάρτη στις 06:00 το πρωί δεύτερο πρόσωπο . Πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Πάφου.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 7.00 το πρωί της 15ης Ιουλίου του 2021 λήφθηκε πληροφορία ότι στην τοποθεσία Δασούδι της Αναρίτας, πλησίον του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, εκδηλώθηκε φωτιά.
Από την επίσκεψη στη σκηνή είχε διαπιστωθεί ότι ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και στο πίσω μέρος εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα. Το πτώμα ανήκε σε 60χρονο που εργάζονταν στη Λεμεσό και διατηρούσε κατοικία στην Νατά.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: