Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον πρόωρο χαμό της Χρυστάλλας Κουμούσιη

Ένας άγγελος πέταξε ψηλά πριν τρία χρόνια... πότε όμως δεν έφυγε ..βρίσκεται κοντά μας νοερά.. Η Χρυστάλλα Κουμούσιη έφυγε πριν τρία χρόνια για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας... Εκεί ψηλά άγγελος πια προστατεύει την οικογένεια της, την μητέρα της την αγαπημένη της Κατερίνα, τον πατέρα της Χαράλαμπο και τον πολυαγαπημένο της αδερφό Μαρίνο... τους συγγενείς της και τους φίλους της αλλά και την αγαπημένη βαφτιστικιά της...

Το ετήσιο μνημόσυνο της αγαπημένης Χρυστάλλας θα τελεστεί από την οικογένεια της την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.
Η οικογένεια της καλεί όσους τιμούν την μνήμη της να παραστούν. Μετά το πέρας του μνημόσυνού θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο ΣΚΕ Κάτω Πάφου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το αίμα είναι ένα πολύτιμο αγαθό και σώζει ζωές ενώ με την πράξη αυτή η οικογένεια της Χρυστάλλας Κουμούσιη θέλει να τιμήσει την μνήμη της αγαπημένης μας Χρυστάλλας που έφυγε τόσο νωρίς, αλλά και να προσφέρει βοήθεια σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη.
Ευχόμαστε στην Χρυστάλλα να είναι καλά εκεί που είναι... να μας χαμογελά από μακριά ... να έχει βρει την αληθινή χαρά και γαλήνη . Όσο για τους συγγενείς της να γνωρίζουν πως ο αποχωρισμός είναι προσωρινός... και ευχές πολλές για καλή δύναμη ...
Αιωνία της η μνήμη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: