Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Καβγάς μεταξύ δύο γυναικών στη μέση του δρόμου


 Καβγάς μεταξύ δύο γυναικών σημειώθηκε χθες βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας, με τους φρουρούς να επιχειρούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί, με την μια εκ των δύο να προσπαθεί να αρπάξει το όπλο ενός μέλους της Δύναμης.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες, για άγνωστη αιτία, διαπληκτίστηκαν στη μέση του δρόμου, μπροστά από δεκάδες πολίτες, με τους φρουρούς να προσπαθούν να τις ηρεμήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Ως εκ τούτου, στο σημείο έσπευσαν μέλη του Υποασταθμού Λήδρας, με την μια εκ των γυναικών να επιτίθεται σε μέλος της Δύναμης, προσπαθώντας μάλιστα να του αρπάξει το υπηρεσιακό του πιστόλι. Τότε ο αστυνομικός, έσπρωξε την γυναίκα προς τα πίσω, καταφέρνοντας να προστατέψει το πιστόλι του, ενώ στη συνέχεια του άρπαξε τον ασύρματο και τον έριξε στο έδαφος. 

Ακολούθως ο αστυνομικός ακινητοποίησε τη γυναίκα και της φόρεσε χειροπέδες, ενώ άρχισε να φωνάζει πως θα σκοτώσει τόσο αυτόν, όσο και τη γυναίκα με την οποία καβγάδιζε. 

Το επεισόδιο, που διαδραματίστηκε μπροστά σε δεκάδες πολίτες, έληξε, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Σταθμό, ενώ φαίνεται να αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού χάρη στα αντανακλαστικά και την ετοιμότητα του αστυνομικού, απέτρεψαν τη γυναίκα να αρπάξει το υπηρεσιακό πιστόλι.


https://www.reporter.com.cy/police/article/957218/allodapi-prospathise-na-arpaxei-to-pistoli-astynomikoy-fonaze-tha-toys-skotosei


Δεν υπάρχουν σχόλια: