Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

10μηνο κοριτσάκι παρασύρθηκε κατά λάθος και σκοτώθηκε από το όχημα της μητέρας της

Ένα κοριτσάκι 10 μηνών πέθανε στη βόρεια Βιρτζίνια όταν έπεσε από το SUV όχημα της μητέρας του, το οποίο χτύπησε το κεφάλι της επειδή ήταν ακόμη εν κινήσει όταν η 35χρονη έσπευσε να δει τι έγινε.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Γούντμπριτζ, όταν η μητέρα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με την κόρη της στο πίσω κάθισμα, σύμφωνα με τις αρχές.

Με το παιδί χωρίς να είναι δεμένο με ζώνη ασφαλείας, η μητέρα οδήγησε σε μια μικρή απόσταση μέχρι έναν κοντινό κάδο απορριμμάτων και μετά πίσω σε ένα σπίτι, για να επισκεφτούν συγγενείς- σταματώντας για λίγο στην διαδρομή για να πάρει άλλα μέλη της οικογένειας.

«Όταν ένα από τα μέλη της οικογένειας άνοιξε την πίσω πόρτα του οχήματος, το παιδί που δεν ήταν δεμένο έπεσε από το όχημα στο οδόστρωμα», ανέφερε η αστυνομία. «Η οδηγός βγήκε αμέσως από το όχημα για να ελέγξει αν είναι καλά το παιδί».

Ωστόσο, μέσα στη βιασύνη της η μητέρα προφανώς δεν τράβηξε το χειρόφρενο.

«Το όχημα είχε ακόμη μέσα ταχύτητα όταν η οδηγός βγήκε έξω με αποτέλεσμα να κυλήσει προς τα εμπρός και να χτυπήσει το παιδί» πρόσθεσε η αστυνομία.

Το κοριτσάκι «υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του», αλλά υπέκυψε στα τραύματα και πέθανε αργότερα μέσα στην ημέρα.


https://www.in.gr/2022/06/16/world/ipa-koritsi-10-minon-epese-apo-oxima-tis-miteras-tou-tin-xtypise-kata-lathos-kai-tin-skotose/

Δεν υπάρχουν σχόλια: