Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Τραγωδία. 32χρονος καταπλακώθηκε από φορτηγό

 

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα ο 32χρονος Αθανάσιος Τσιάμης, από την Ελλάδα, κάτοικος Λευκωσίας, όταν το αρθρωτό όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε στο δρόμο Τροόδους–Λεμεσού, λίγο πριν την κοινότητα Μονιάτη.

 
Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους «σήμερα το πρωί, η ώρα 9:45, οδηγός 32 ετών εξ Ελλάδος, οδηγούσε αρθρωτό όχημα στο δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό μεταφέροντας εμφιαλωμένο νερό».
 
Σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν το χωριό Μονιάτης, σε δεξιόστροφη στροφή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συνέχισε, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό τα ανατραπεί, ενώ αφού σύρθηκε με την αριστερή του πλευρά στο δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα.
 

 
Από την πρόσκρουση, ο άτυχος οδηγός καταπλακώθηκε από το όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 
Σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε πως εξετάζεται κατά πόσο ο οδηγός έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ το όχημα θα τύχει μηχανικής εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: