Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

59χρονος νεκρός στην Πάφο. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή

Θανατηφόρα οδική σύγκρουση με θύμα 59χρονο Γεωργιανό στην Πάφο

Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής με θύμα 59χρονο πεζό στην Πάφο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 10.55 χθες βράδυ, αυτοκίνητο με άγνωστα στοιχεία το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή στη Μεσόγη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον Merab Maglakelidze 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή φέρεται να διασταύρωνε τον δρόμο.
Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος είναι αγνώστων στοιχείων, εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.
H Aστυνομία Πάφου απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω τροχαίο να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου στο τηλέφωνο 26-806112 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.


κυπε

Αργά το απόγευμα ωστόσο, στη βάση συγκεκριμένων μαρτυριών,  η αστυνομία, εντόπισε και συνέλαβε τον οδηγό. Πρόκειται για 36χρονο, από την Σρι Λάνκα, μόνιμο κάτοικο Κύπρου. Σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του  στο τροχαίο, δηλώνοντας πως φοβήθηκε για αυτό κι εγκατέλειψε τη σκηνή.

Οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος συγκλονίζουν. Ο Μεράμπ, ξεψύχησε μπροστά στα μάτια δυο συμπατριωτών του, με τους οποίους βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνονταν προς την Πάφο, εκείνη τη μοιραία ώρα σταμάτησαν και ο Μεράμπ επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο. Συγκλονισμένοι, οι δυο μάρτυρες ανέφεραν στις αρχές ότι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν κανένα στοιχείο του οχήματος εξαιτίας της μεγάλης του ταχύτητας. 


: https://www.alphanews.live/cyprus/fobithike-kai-egkateleipse-aimofyrto-ton-meramp-o-36hronos-odigos-binteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: