Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Το Λαμπερό Δείπνο της Zela Jet στο Μαγευτικό Roof Top του Athens Capital Hotel

Ένα λαμπερό δείπνο,κάτω από τον έναστρο αθηναϊκό ουρανό, παρέθεσε η νεοσύστατη εταιρεία Zela Jet, πρωτοπόρος στις ιδιωτικές πτήσεις στην Ευρώπη, με αφορμή την παρουσίαση του νέου πτητικού της προγράμματος.

Το δείπνο,με οικοδεσπότη τον Κύπριο επιχειρηματία και Πρόεδρο της ZelaJet κ. Ανδρέα Χριστοδουλίδη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, στο εστιατόριο Mappemonde, στο μαγευτικό rooftop του AthensCapitalHotel.

Ο κ. Χριστοδουλίδης αφού καλωσόρισε τους συνεργάτες της εταιρείας από τον χώρο των αερομεταφορών και του τουρισμού, καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στη συνέχεια ενημέρωσε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους για τα σχέδια και τους στόχους της εταιρείας.

Με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη, οι καλεσμένοι της ZelaJet απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις από το menu που σχεδίασε ειδικά για το δείπνο ο chef του εστιατορίου, δράττοντας παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της ZelaJet.

HZelaJet ενώνει δυνάμεις με Ευρωπαϊκέςαεροπορικέςεταιρίες, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Τα ιδιωτικά αεροσκάφη μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να μεταφέρουν τους ταξιδιώτες από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης προς τα μαγευτικά νησιά της Ελλάδας, και πίσω στην πατρίδα τους, με γνώμονα πάντοτε την προσιτή πολυτέλεια.

Λίγα λόγια για την Zela Jet

Η Zela Jet, με έδρα τη Λεμεσό και περιφερειακά γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, είναι θυγατρική της ZelaAviation, η οποία σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων, παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια. Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Zela Jet με πολυετή εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών, αναγνωρίζει τη μεταβλητότητα στον κλάδο των αερομεταφορών και τη θεωρεί ως μια δημιουργική πρόκληση που ωθεί τη Zela Jet να αναπτυχθεί σταδιακά, πάντα με γνώμονα την ευελιξία και την καινοτομία.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ZelaJet: https://zelajet.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: