Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΟΣΙΚΑ και ΣΙΚΑΠ συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Βουλής

 

Τα τελευταία δύο χρόνια τα κέντρα αναψυχής πέρασαν πολύ δύσκολα λόγω της πανδημίας. Πολλά από αυτά δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν κι έβαλαν λουκέτο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ΟΣΙΚΑ και ΣΙΚΑΠ έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν μεγάλες μάχες για να βοηθήσουν τα μέλη τους και γενικά τα κέντρα αναψυχής για να ορθοποδήσουν. Οι συναντήσεις με τους αρμοδίους φορείς είναι πολύ συχνές, κάτι που έγινε και σήμερα.

 

Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ΟΣΙΚΑ με τον πρόεδρο Νεόφυτο Θρασυβούλου και Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ με τον πρόεδρο Άγγελο Ονησιφόρου συναντήθηκαν  με την πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Τα θέματα που εξετάστηκαν μεταξύ άλλων ήταν οι νομοθεσίες για τα κέντρα αναψυχής, η κατάσταση κατανομής υπηρεσίας 10% όπου ζητείται από τα κέντρα αναψυχής, η κατάργησή της, ωράρια λειτουργίας κέντρων και εκπομπή μουσικής. Η ΟΣΙΚΑ υποστηρίζει πως οι νομοθεσίες που διέπουν τα κέντρα αναψυχής θα πρέπει να γίνουν περισσότερο σύγχρονες μιας και οι εποχές έχουν αλλάξει.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική με την πρόεδρο της Βουλής να στηρίζει τα αιτήματα των κέντρων αναψυχής.    







Δεν υπάρχουν σχόλια: