Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Την σκότωσε ο σύζυγός της

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στην Προσοτσάνη της Δράμας, όταν η κόρη της 59χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της βρήκε στο πατρικό της σπίτι νεκρούς τους γονείς της.

Οπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος σκότωσε με τρεις σφαίρες τη σύζυγό του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, έδωσε τέλος στη ζωή του. 

Αργά χθες το βράδυ, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά. Η κατάσταση ξέφυγε και ο 64χρονος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τη σύζυγό του. Ο δράστης έμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες και κάποια στιγμή απόφασισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

Η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού πήγε το πρωί στο σπίτι, καθώς ανησυχήσε, μιας και η 59χρονη δεν είχε πάει να κρατήσει τα εγγόνια της. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία του δράστη.


Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ενώ ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δράμας συλλέγουν καταθέσεις από συγγενείς της οικογένειας, ενώ ο ιατροδικαστής θα κάνει αυτοψία στο σπίτι του εγκλήματος και νεκροτομή στις δύο σορούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: