Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Mουσικός Διαγωνισμός Τραγουδιού «You Are A Star 2022»

 

Μια πολύ υποσχόμενη μουσική βραδιά διοργανώνει η New Music School & Recording Studio. 16 νεαροί ταλαντούχοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το μουσικό τους ταλέντο και να διαγωνιστούν για την ανάδειξη του νικητή του Παγκύπριου Μουσικού διαγωνισμού «You Are A Star», που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουλίου, ώρα 8:30 μ.μ., στη μουσική σκηνή «Asmation Live Stage» στη Λευκωσία.Η προκήρυξη του διαγωνισμού που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2022, έδωσε την ευκαιρία σε άτομα ηλικίας 16 έως 40 ετών, να αναδείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να λάβουν μέρος στο μουσικό διαγωνισμό «You Are A Star». Οι τελικοί φιναλίστ έχουν ήδη επιλεγεί και ανακοινωθεί επισήμως μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της New Music School & Recording Studio.

Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν τη βραδιά του διαγωνισμού η Γλυκερία Ανδρέου, (Καθηγήτρια Μουσικής, Μουσικός Παραγωγός, Μαέστρος), ο Ανδρέας Ιακωβίδης (Μουσικός, Παραγωγός Μουσικών Προγραμμάτων Ρ.Ι.Κ), ο Μιχάλης Χρυσάνθου (Μουσικός Παραγωγός, Μουσικός Εκπαιδευτικός και Ιδιοκτήτης της New Music School & Recording Studio) και ο Χρίστος Μυλόρδου (Τραγουδιστής).

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από τους κριτές και σε συνδυασμό με την ψηφοφορία του κοινού, στο τέλος της βραδιάς θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Το πρώτο βραβείο περιλαμβάνει την ηχογράφηση πρωτότυπου τραγουδιού στο στούντιο της New Music School & Recording Studio, την προώθηση του τραγουδιού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικά καταστήματα (iTunes, Spotify, κτλ), καθώς και πεντάμηνη υποτροφία μαθημάτων τραγουδιού ή μουσικής παραγωγής στη New Music School & Recording Studio, συνολικής αξίας €2,400.00. Παρόμοια βραβεία θα αποδοθούν στους διαγωνιζόμενους που θα κατακτήσουν την 2η και 3η θέση.

Ραντεβού λοιπόν για μια πολύ υποσχόμενη βραδιά, που θα αναδείξει τον νικητή του Παγκύπριου Μουσικού διαγωνισμού «You Are A Star»!

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: «Asmation Live Stage», τη Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 στις 20:30. Λευκωσία

Επικοινωνία/Κρατήσεις: Τηλέφωνο 99689876

Δεν υπάρχουν σχόλια: