Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ο κόσμος του παραμυθιού σε δυο μοναδικές παραστάσεις στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

 

Δυο υπέροχα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων αναβιώνουν στησκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, μεταφέροντας μας πίσω στις όμορφες μέρες της αθωότητας.

Η Κοκκινοσκουφίτσα, το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων, μας ταξιδεύει στο μεγάλο δάσος με το ξύλινο σπιτάκι της αγαπημένης γιαγιάς όλων, την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 10.30.

Ένας παραμυθένιος κόσμος, με τους ηθοποιούς Γιάννη Σπανό, Φωτεινή Γεωργίδη, Πέτρο Τίγρη, Μαρία Σάββα, Χρήστο Κυριάκου και Αφροδίτη Σπανού-Λοίζου, έρχεται να παρασύρει όλη την οικογένεια σε νοσταλγικά μονοπάτια γεμάτα μηνύματα, που αγγίζουν την ψυχή του καθενός.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20.00, η συγκινητική ιστορία της Σταχτοπούτας μεταφέρεται στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, μέσα από το μιούζικαλ της σχολής musicNart.

Υπέροχες χορογραφίες, φώτα και χρώματα ζωντανεύουν την κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων της WaltDisney, μπροστά στα μάτια των θεατών. Κολοκύθες, άμαξες, γοβάκια και πολλή μαγεία δημιουργούν ένα ξέφρενο μουσικό πάρτι, προσκαλώντας όλους να ανακαλύψουν… τη δική τους νεράιδα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

Κυριακή 12 Ιουνίου – 10.30

 

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ – CINDERELLA

Παρασκευή 17 Ιουνίου – 20.00






 

ΠληροφοΠληροφορίες: Τηλ: 25377277 | Web: www . pattihio . com . cy ρίες: Τηλ: 25377277

| Web: www.pattihio.com.cyελτίο Τύπουww . pattihio . com . cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: