Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δήμος Γεροσκήπου. Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι 65 εργάτες


Η οικονομική κατάσταση έχει πλήξει ανεπανόρθωτα και τους Δήμους ανάμεσα σ΄ αυτούς και το Δήμο Γεροσκήπου στην επαρχία Πάφου . Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, 65 περίπου εργάτες και υπάλληλοι του Δήμου αναμένεται να μείνουν απλήρωτοι εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώνεται στην οικονομία.



Ο κ Παυλίδης ανέφερε πως παρακάθισε σε σύσκεψη με τις συντεχνίες συζητώντας το πρόβλημα που προκύπτει. Πρόσθεσε επίσης πως αν οι δύο χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται ο δήμος δεν επιδείξουν ελαστικότητα όπως αναμένουν στην Γεροσκήπου θα αναγκασθούν να καταβάλουν μέρος του μισθού στους υπαλλήλους την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γεροσκήπου στον Δήμο Γεροσκήπου παρατηρείται μια στασιμότητα αφού ούτε μπορούν να αλλαχτούν επιταγές, ούτε χρήματα φέρνουν οι δημότες στην τοπική αρχή για την αποπληρωμή των οφειλών τους.
Μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια είπε ο δήμαρχος Γεροσκήπου στις 14:00 το μεσημέρι αναμένεται να συναντηθεί με τους εργαζόμενους του Δήμου για να τους εξηγήσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: