Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"Αρση του τραπεζικού απορρήτου"



Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πάφου Κώστας Κωνσταντίνου συναινεί στην άρση του τραπεζικού του απορρήτου προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την διασπορά ανυπόστατων και ατεκμηρίωτων φημών, ότι προέβη σε μεταφορά κεφαλαίων από την Κύπρο στο εξωτερικό». 



Σε γραπτή του δήλωση ο Κώστας Κωνσταντίνου αναφέρει ότι οι απολύτως ψευδείς και κακόβουλες αυτές φήμες που είναι αποκυήματα φαντασίας και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα , έγιναν σημειώνει ο κ Κωνσταντίνου, αφορμή για μια άνευ προηγουμένου λασπολογία εις βάρος της τιμής και υπόληψης του κ Κωνσταντίνου.

Ο κ Κωνσταντίνου που διαψεύδει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, παρουσιάζεται επίσης πρόθυμος να αποδεχτεί όχι μόνο την άρση του τραπεζικού του απόρρητου αλλά και οποιοδήποτε άλλο μέτρο κριθεί σκόπιμο για να λάμψει η αλήθεια. Μαζί με την γραπτή δήλωση του ο Κώστας Κωνσταντίνου απέστειλε στα ΜΜΕ και δήλωση – απολογία πολίτη ο οποίος παραδέχεται ότι διέσπειρε ανάλογες ψευδείς ειδήσεις. Ο συγκεκριμένος πολίτης εκφράζει λύπη και μετάνοια αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για αυτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: