Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Μειωμένες τιμές για άνεργους από το θέατρο Ριάλτο


Μειωμένη τιμή εισόδου στις παραστάσεις του για άνεργους εισάγει το Θέατρο Ριάλτο, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και θέλοντας να διευρύνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου, με την προσκόμιση της ταυτότητας και της σχετικής βεβαίωσης από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να εξασφαλίζει χωρίς καμιά χρέωση την κάρτα "Υποστηρικτή" για έξι μήνες, ώστε να τυχαίνει της μειωμένης τιμής εισόδου σε όλες τις παραστάσεις του Θεάτρου. Η μειωμένη τιμή εισόδου ισχύει ήδη για τους υποστηρικτές του θεάτρου, μαθητές και φοιτητές.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Θέατρο συνεχίζει να προσφέρει τις παραστάσεις του, αλλά και αυτές που φιλοξενεί στο χώρο του στις χαμηλότερες δυνατές τιμές εισόδου, επιχορηγώντας τις ουσιαστικά με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού .

Το Θέατρο Ριάλτο, εξάλλου, συνεχίζει τον κύκλο των "ελεύθερων από όλες τις απόψεις εκδηλώσεων του" στην Πλατεία Ηρώων κάθε Ιούλιο με τις μουσικές του Κόσμου του Έθνικ Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: