Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πληρώθηκαν οι εργατοϋπάλληλοι του Δήμου Πάφου



Κανονικά πληρώθηκε σήμερα και ηλεκτρονικά το εργατουπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Πάφου δήλωσε  ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας .



Χαρακτηρίζοντας ανησυχητικές  ραγδαίες και αρνητικές τις εξελίξεις για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Βέργας ανέφερε πως στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να υποβληθεί πρόταση με αρκετές περικοπές σε όλους τους τομείς.
Υπάρχει κίνδυνος να περικοπεί και άλλο είπε « η κρατική συνεισφορά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αναθεωρήσουμε τους προϋπολογισμούς μας και να περιοριστούμε αρκετά σε πάρα πολλές δραστηριότητες, ακόμη και σε ζωτικούς τομείς».

Σύμφωνα με τον κ. Βέργα θα περιοριστούν κατά πολύ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και αρκετές άλλες δραστηριότητες νοούμενου ωστόσο, όπως είπε, ότι η Πάφος πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική  στην τουριστική βιομηχανία. Ο κ. Βέργας έστειλε παράλληλα μήνυμα αισιοδοξίας δηλώνοντας πως ο Δήμος Πάφου « δεν τα βάζει κάτω» . Εμείς συνέχισε, « πρώτοι θα μπούμε μπροστά να ανακάμψουμε και θα χτυπήσουμε ξανά τα θέματα εκείνα που αναμένεται να βοηθήσουν την τοπική οικονομία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: