Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη προς τους πολίτες μετά το άνοιγμα των Τραπεζών


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εκφράζει «θερμές ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή του προς τον κυπριακό λαό για την ωριμότητα και το υψηλό πνεύμα ευθύνης που έχει επιδείξει σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα της κυπριακής οικονομίας, αλλά και για την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου».


Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι «η στάση ωριμότητας και υπευθυνότητας που ο λαός μας έχει επιδείξει σήμερα, προσερχόμενος στα υποκαταστήματα των τραπεζών, εκπέμπουν σε όλους ένα καθαρό μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για το μέλλον και προκαλούν την αίσθηση διεθνώς σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον τόπο μας τις τελευταίες μέρες».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «με τη στάση του ο λαός μας αποδεικνύει ότι, όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε και θα πετύχουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί».

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι «το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας και θα επιβιώσει και θα αναπτυχθεί κι αυτό πείθει η στάση ευθύνης του κυπριακού λαού, τον οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαριστεί για ακόμα μια φορά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: