Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

"Θα πληρωθούν οι υπάλληλοι στον Δήμο Πέγειας"

Νεόφυτος Ακουρσιώτης
δήμαρχος Πέγειας


Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο  Δήμος Πέγειας με την αποπληρωμή των υπαλλήλων του, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης προσθέτοντας πως ο Δήμος συνεργάζεται με την Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Πέγειας.


Εξέφρασε ωστόσο τον προβληματισμό του δηλώνοντας πως με την κατάσταση που επικρατεί στον τραπεζικό τομέα , θα παρατηρηθεί στάση των αναπτύξεων και στην περιοχή.

Κάλεσε μάλιστα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα  να δώσουν συγκεκριμένες χαλαρώσεις  όσον αφορά την ρευστότητα των Δήμων. Ο  κ Ακουρσιώτης  έθεσε επίσης την ανάγκη να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για την εξυγίανση των οικονομικών των Δήμων προσθέτοντας πως εκ των πραγμάτων περιορίζεται αναγκαστικά η δραστηριότητα των τοπικών αρχών σε πολύ  μεγάλο βαθμό.

Ανέφερε  πως θα καλέσει τον δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα υπό την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος της Ένωσης Δήμων έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα στην Ένωση Δήμων . Ο κ Ακουρσιώτης είπε επίσης πως στο πλαίσιο  έκτακτης  συνεδρίασης της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Πέγειας την ερχόμενη Τρίτη, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν μόνο την οικονομική εξυγίανση του Δήμου Πέγειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: