Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δύο 19χρονοι νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι μετά από συμπλοκή στη Λεμεσό


Με κατάγματα κρανίου και επισκληρήδια μετωπιαία αιμορραγία μεταφέρθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δυο 19χρονοι, οι οποίοι συμμετείχαν σε συμπλοκή ομάδων νεαρών από δυο κοινότητες της Λεμεσού.


Για την υπόθεση η αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον έξι προσώπων.
Οι δυο ομάδες νεαρών, 30 περίπου στο σύνολο τους, συνεννοήθηκαν να συναντηθούν γύρω στα μεσάνυχτα, στην αυλή σχολείου στα Πολεμίδια, με σκοπό να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Κρατώντας ρόπαλα και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα, οι νεαροί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα δυο εξ αυτών να τραυματιστούν σοβαρά και τρίτο πρόσωπο ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, ο λόγος της συμπλοκής των δυο ομάδων, που αποτελούνταν από άτομα ηλικίας 17 μέχρι 19 ετών, ήταν ασήμαντος και αφορούσε στην παρενόχληση, που όπως υποστηρίζουν έτυχαν μαθητές Λυκείου, από εξωσχολικούς που μετέβηκαν χθες το σχολείο τους, από άλλη κοινότητα.

Ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως οι δυο 19χρονοι που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου, ενώ τρίτο νεαρό πρόσωπο, που τραυματίστηκε ελαφριά, επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Για την υπόθεση, η αστυνομία εξέδωσε διατάγματα σύλληψης 6 νεαρών προσώπων, ενώ όπως τόνισε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, η αστυνομία δεν θα επιτρέψει παρόμοια επεισόδια και έχει λάβει σειρά μέτρων, «με στόχο να πατάξει το φαινόμενο αυτό στη ρίζα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: