Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Έρευνα για το θάνατο 57χρονου στο Νοσοκομείο Πάφου


Εντολή στο Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών έδωσε ο Υπουργός Υγείας για τη διενέργεια έρευνας για το θάνατο του 57χρονου Χριστάκη Ανδρέου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από τον ιό της ηπατίτιδας Β. 


Ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως χθες έλαβε την επιστολή παραπόνου από τους οικείους του 57χρονου και κατόπιν τούτου «έχει ορίσει λειτουργό για τη διενέργεια της έρευνας».
Να είστε βέβαιοι, συνέχισε, «ότι με την ολοκλήρωση της έρευνας, το πόρισμα θα δοθεί στη δημοσιότητα».

Το μεσημέρι ο κ. Πετρίδης θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου θα παρακαθίσει σε σύσκεψη με τη Διεύθυνση του νοσηλευτηρίου και το Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελο Οδυσσέως, στο πλαίσιο της οποίας θα εξεταστούν τα προβλήματα που εξακολουθούν να παρουσιάζονται στη λειτουργία του νοσοκομείου. Ανάμεσα στα κύρια ζητήματα τα οποία θα συζητηθούν με τον Υπουργό Υγείας είναι η πρόσληψη αιμολήπτη και ενός ακόμη οδηγού ασθενοφόρου, ή εθελοντών οδηγών καθώς και η αύξηση των ωρών λειτουργίας του φυσιοθεραπευτηρίου εβδομαδιαίως.

Επίσης η τοποθέτηση στο νοσοκομείο Πόλεως δεύτερου χημικού, και ενός ακόμη ακτινογράφου οι οποίοι κρίνονται απαραίτητοι τόσο για την ομαλή λειτουργία του τμήματος επειγόντων περιστατικών σε 24ωρη βάση, όσο και για την εξυπηρέτηση των θαλάμων εσωτερικών ασθενών κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: