Κυριακή 7 Απριλίου 2013

«Περπατώ για το ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου»



Εκδήλωση με τίτλο «Περπατώ για το ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου» διοργάνωσαν σήμερα η ομάδα Πεζοπόρων Ορειβατών "Κάστορες" και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).


Η εκδήλωση, που έγινε προς ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου, περιλάμβανε δενδροφύτευση στο εκκλησάκι του Αγίου Υπατίου στον Κάθηκα και στη συνέχεια περπάτημα στο γραμμικό ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε 4 με αφετηρία την Πυκνή και τερματισμό την Πέγεια.


Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση έφτασαν στο εκκλησάκι στην είσοδο της κοινότητας Κάθηκα, όπου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Μενέλαος Τούρβας, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές και τους πρόσφερε το ποσό των 100 ευρώ προς ενίσχυση.
Στη συνέχεια ακολούθησε δενδροφύτευση από τους «Κάστορες», δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Υπατίου, στο πλαίσιο της οποίας τοποθετήθηκε πλάκα με την επιγραφή «Πάρκο ομάδας πεζοπόρων Κάστορες, εις μνήμη της Δήμητρας Κωνσταντίνου – Απρίλιος 2013».
Η πεζοπορία του ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου και της ομάδας Πεζοπόρων Ορειβατών «Κάστορες» ξεκίνησε, όπως ανέφερε η εκ των διοργανωτών Άννα Τσιέλεπου, από το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε 4, που διασχίζει το δάσος της Πυκνής και καταλήγει στο Πάρκο των Πουλιών στην Πέγεια, όπου τους υποδέχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: