Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ




"Αγαπητές συνδημότες, Αγαπητοί συνδημότες,

Διανύουμε μια περίοδο που τη χαρακτηρίζει μια, άνευ προηγουμένου, οικονομική και κοινωνική κρίση, τις ζοφερές συνέπειες της οποίας βιώνει πλέον κάθε οικογένεια και κάθε πολίτης. 


Σ’ αυτές τις πρωτοφανείς για τον τόπο μας συνθήκες, ο Δήμος Γεροσκήπου λειτουργεί ως θεσμός και δύναμη τοπικής αλληλεγγύης και συνοχής.
Από τα τέλη του περασμένου χρόνου, ο Δήμος μας λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο («Παντοπωλείο Αγάπης»), προσπαθώντας να στηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αυξημένα οικονομικά προβλήματα, τους απόρους και άνεργους συνδημότες μας.
Είμαστε πραγματικά συγκινημένοι από την έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου της Γεροσκήπου στο κάλεσμα του Δήμου για κοινωνική αλληλεγγύη. Αντιλαμβάνεστε, όμως, ότι ο αριθμός των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη συνδρομή μας αυξάνεται καθημερινά.
Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας καλέσουμε όπως στηρίξετε ακόμα πιο έντονα, ειδικά τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, το «Παντοπωλείο Αγάπης». Μπορείτε να προσφέρετε, ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες, συγκεκριμένα είδη τροφίμων: μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, παιδικές τροφές, ζάχαρη, μπισκότα, λάδι, αλεύρι, παξιμάδια, κονσέρβες, γάλα κονσέρβας, δημητριακά, πατάτες κ.ά.
Η προσφορά σας μπορεί να παραδίδεται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής".



Με εκτίμηση


Μιχάλης Παυλίδης
Δήμαρχος Γεροσκήπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: