Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πράματα και θάματα περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο


Διεξήχθη χθες στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΑΠΟΕΛ.



Κατά την προσέλευση οπαδών της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στο στάδιο, συνελήφθησαν για οχλαγωγία και εξύβριση, δύο 22χρονοι από την επαρχία Λευκωσίας.

Επίσης, κατά την προσέλευση οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο στάδιο, και είσοδό τους στην κερκίδα, έσπασαν κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, ένα κάγκελο ενώ έριξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά μελών της αστυνομίας.
Επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, εντοπίστηκαν μικρές εστίες φωτιάς στην κερκίδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, οι οποίες κατασβέστηκαν με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, εναντίον του οποίου ρίχθηκε άγνωστο αντικείμενο με αποτέλεσμα να κτυπηθεί στην κλείδα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του παραχωρήθηκε τριήμερη άδεια ασθενείας.
Τέλος, μετά το λήξη του αγώνα, προκλήθηκαν ζημιές σε δυο αυτοκίνητα, συγκεκριμένα έσπασαν οι ανεμοθώρακές τους ενώ προκλήθηκαν και διάφορα βουλώματα, από πετροβολισμούς έξω από το στάδιο.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν χθες το μεσημέρι για έλεγχο στην Αγλαντζιά, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα δύο πρόσωπα, αφού προηγουμένως θεάθηκε το πρόσωπο το οποίο καθόταν στο πίσω κάθισμα να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο μια κροτίδα.
Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 20χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν πέντε κροτίδες. Επίσης, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου 16 εργοστασιακές κροτίδες, τοποθετημένες σε σάκο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι δικές του. Τόσο ο οδηγός, όσο και ο 20χρονος, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβηττού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας τα οποία βρίσκονταν σε πεζή περιπολία στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία, ανέκοψαν χθες για έλεγχο ένα πρόσωπο το οποίο κινείτο ύποπτα.
Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 38 χρόνων, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, για τα οποία αρχικά δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.
Ακολούθως, ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι τα εν λόγω χρυσαφικά ήταν προϊόν κλοπής μετά από διάρρηξη κατοικίας την χθες στο Στρόβολο. Επίσης, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή σε άλλες δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οι οποίες όμως δεν είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία.
Ο 38χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 16 και 17 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.
Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στις 30 Μαρτίου 2013 στην Αστυνομία από δύο γυναίκες στη Λάρνακα ότι άγνωστοι τους επιτέθηκαν και έκλεψαν τις χρυσές καδένες με τους σταυρούς που έφεραν στο λαιμό τους.
Ανακρινόμενοι οι δύο νεαροί, φέρονται να εμπλέκονται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις κλοπών από πρόσωπα, που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα κατά το Μάρτιο του 2013.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, 22χρονος από την επαρχία Λεμεσού για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να εισήλθε σε γραφείο πρατηρίου βενζίνης στη Λεμεσό όπου άρχισε να εκκενώνει σπρέι εκτόξευσης επιβλαβών αερίων σε πελάτη του πρατηρίου και να φωνάζει.
Στη συνέχεια, ο 22χρονος φέρεται να πήρε ρόπαλο από το αυτοκίνητό του και να προσπάθησε να κτυπήσει τον πελάτη. Μπήκε μπροστά ο 41χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ο οποίος δέχτηκε κτύπημα στο χέρι και στο πλευρό του από το ρόπαλο.
ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα του πήχη.
Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής διερευνούν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: