Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στο Δικαστήριο οδηγείται ο ύποπτος για τη δολοφονία Λ. Κωνσταντίνου


Σήμερα ενδέχεται να οδηγηθεί σε Δικαστήριο των Βάσεων ο 36χρονος ύποπτος, ο οποίος έχει συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου Ολέ, πριν μία εβδομάδα σε απόμερη περιοχή του Λέιντις Μάιλ.


Ο συλληφθείς αναμένεται αργότερα σήμερα να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή μετά την απόπειρα στην οποία προέβη κατά της ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατέχουν κάποια στοιχεία οι βρετανοί ανακριτές γύρω από την υπόθεση, τα οποία αναμένεται να συμπληρωθούν και με την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του θύματος. Το μισοκαμένο κινητό τηλέφωνο του άτυχου Λούκα Κωνσταντίνου στάλθηκε για εξετάσεις και εξαγωγή, αν είναι δυνατόν, κάποιων τηλεφωνικών δεδομένων, στην Βρετανία. Πέραν από τις τηλεφωνικές κλήσεις του 35χρονου, η Αστυνομία των Βάσεων έχει επεξεργαστεί και απεικονίσεις από εξωτερική κάμερα, που δείχνει τον χώρο που βρισκόταν το θύμα λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Οι ανακριτές των Βάσεων, δεν έχουν αποκλείσει εντός της ημέρας να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις, στα πλαίσια διερεύνησης των συνθηκών διάπραξης του αποτρόπαιου εγκλήματος. Είναι φανερό πως είναι αδύνατον να εμπλέκεται ένα μόνο άτομο στην διάπραξη του φόνου σε συνάρτηση με την ενέργεια μεταφοράς κι απανθράκωσης της σορού του θύματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: