Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε. "Μαύρη" η σημερινή μέρα για τον δικέφαλο του Νότου

Η πιο “μαύρη” μέρα στην ιστορία της ΑΕΚ. Κυριακή 21 Απριλίου.
Μετά από 89 χρόνια η “Ένωση” υποβιβάστηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία καθώς στο Περιστέρι εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες που είχε για παραμονή.




Η ΑΕΚ ήθελε μόνο τη νίκη για να ελπίζει μετά στην αλλαγή της απόφασης για αφαίρεση βαθμών από την δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο πλέον η εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη δεν έχει καμία σημασία.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν μαχητικοί και προσπάθησαν να κερδίσουν την παραμονή τους στο γήπεδο, ωστόσο ο Ατρόμητος μόνο αδιάφορος δεν παρουσιάστηκε.

Μετά από ένα “φτωχό” πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ επιχείρησε στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσει τις γραμμές τις και να πιέσει. Ο Ατρόμητος έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 51΄και στο 61΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Φούντα στο 70΄και στο 77΄.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έκλεισε στην περιοχή τους τους γηπεδούχους αλλά σε μία αντεπίθεση στο 93΄ο Γιαννούλης της έδωσε την χαριστική βολή.

Αμέσως μετά το γκολ ο Αραμπατζής ξέσπασε σε λυγμούς, το ίδιο και ο Γκερέιρο με τον Σταματή που βρίσκονταν στον πάγκο, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ ξάπλωσαν απαρηγόρητοι στο χορτάρι. Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: