Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Δυσφορία ΠΑΣΙΚΑ για το θέμα των ενοικίων


Ο γ.γ. του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α Φάνος Λεβέντης μεταφέρει την μεγάλη έκπληξη αγανάκτηση , αλλά και απογοήτευση από την απόφαση του Υπ. Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης να προχωρήσει στην εξαγγελία διατάγματος που προνοεί μηδενικές αυξήσεις στα ενοίκια για τα επόμενα δυο χρόνια .


Είναι γνωστό ότι εκκρεμεί στη Βουλή πρόταση νόμου που στοχεύει στη νομοθετική ρύθμιση των μειώσεων και θεωρείται η εν λόγω εξαγγελία και βεβιασμένη και περίεργη αφού σύσσωμος ο κόσμος των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων εδώ και μέρες έχει θέσει σε όλα τα επίπεδα την απόλυτη ανάγκη για μείωση των ενοικίων. Το συγκεκριμένο διάταγμα προσφέρει θείο δώρο στους άπληστους ιδιοκτήτες οι οποίοι δε θα προβαίνουν σε μειώσεις και με μαθηματική ακρίβεια θα κλείνουν καθημερινά εκατοντάδες υποστατικά και θα οδηγούνται στη ανεργία και στη πείνα πολλές χιλιάδες ακόμα συμπατριωτών μας.

Η κυβέρνηση πλέον φέρει ακέραια την ευθύνη για το καταποντισμό και εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και είναι ξεκάθαρο ότι έχει γονατίσει μπροστά στις απαιτήσεις των συμφερόντων των ολίγων .
Θεωρούμαι ότι είναι το πλέον τραγικό και απαράδεκτο για μα χώρα να κρέμεται το μέλλον της ανάλογα με τα συμφέροντα κάποιων .


Για τον ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α
γ.γ. Φάνος Λεβέντης
Λευκωσία 10.04.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: