Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk στην Αθήνα. Πλούσιο φωτορεπορτάζ



Στην Αθήνα βρέθηκε η Irina Shayk για να παραβρεθεί στο πάρτι του Χάρη Σιανίδη το οποίο διοργάνωσε με το μουσικό κανάλι MTV.
Η Irina έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) και στη συνέχεια μετέβη στη «Μεγάλη Βρετανία» όπου διαμένει.









Το μοντέλο και δεσμός του Cristiano Ronaldo επέλεξε σκουρόχρωμο τζιν, πουκάμισο, σακάκι και μπότες σε μαύρο χρώμα.

Μαύρο επέλεξε και στο πάρτι στο οποίο έδωσε το παρών που έγινε στα νότια προάστια καθώς φόρεσε ένα φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα και γόβες γνωστής εταιρίας.
«Περνάω τέλεια, έχει υπέροχο καιρό και το να βρίσκεσαι στην Ελλάδα είναι μόνο ευχαρίστηση. Είναι μια όμορφη χώρα, με πλούσιο πολιτισμό και υπέροχα μέρη. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Αθήνα, αλλά είχα έρθει πριν δυο χρόνια για διακοπές στα νησιά και το ευχαριστήθηκα. Θεωρώ πως είναι το πιο όμορφο μέρος για διακοπές», είπε στο «Πρωινό Mou».
«Νιώθω υπέροχα για αυτόν», απάντησε η Ρωσίδα καλλονή για τον σύντροφό της.
«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να επικεντρώνομαι στα βιβλία και, γι’ αυτό, δεν έχω χρόνο να διαβάζω περιοδικά. Αν κάνεις μια τέτοια δουλειά, πρέπει να είσαι θετικός, πολλοί άνθρωποι σε ζηλεύουν και θέλουν να σε μειώσουν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: