Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΕΛ. "Η φετινή τουριστική περίοδος να αξιοποιηθεί προς όφελος όλων". Στηρίζονται οι προτάσεις του ΣΙΚΑΠ


Το ΑΚΕΛ Πάφου εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον των Κέντρων Αναψυχής στην Κάτω Πάφο, τα οποία πλήττονται από την οικονομική κρίση αλλά και από πολιτικές αποφάσεις της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Πιστεύουμε ότι οι πολλές από τις προτάσεις του ΣΙΚΑΠ, όπως, η απελευθέρωση δωματίων για τακτικούς πελάτες ξενοδοχείων κλειστού τύπου, η λειτουργία μικρών ευέλικτων ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, χωρίς υποχρέωση δημιουργίας χώρων ψυχαγωγίας, η κατασκευή λιμενοβραχίονα για ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων, «οι ανοικτοί αιθέρες» και για το αεροδρόμιο Πάφου, η απρόσκοπτη διακίνηση των τουριστών και των επισκεπτών σε όλες τις περιοχές της Πόλης, μέσω και του επανασχεδιασμού των διαδρομών των λεωφορείων, κινούνται προς την ορθή κατεύθυνση.



Έχουμε προ πολλού υποδείξει, ότι η μεταφορά του τερματικού της ΟΣΥΠΑ στο μεγάλο χώρο στάθμευσης, πίσω από την οδό Αγίου Αντωνίου, θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην αναζωογόνηση της περιοχής και γενικότερα στην τουριστική μας βιομηχανία.

Ως ΑΚΕΛ αναλαμβάνουμε νέα πρωτοβουλία προώθησης των αιτημάτων στην Επαρχιακή Διοίκηση, στο Δήμο, στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών και εγγραφή των αιτημάτων στην Βουλή των αντιπροσώπων.


Καλούμε τους αρμόδιους φορείς έγκαιρα να επιληφθούν των πιο πάνω δίκαιων αιτημάτων και να προβούν στις αναγκαίες ενέργειες και διευθετήσεις ώστε η νέα τουριστική περίοδος να αξιοποιηθεί προς όφελος όλων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: