Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη στην Κύπρο η πρώην σύζυγος του Ρώσου ιδιοκτήτη του ΣκορπιoύΥπό σύλληψη έχει τεθεί η εν διαστάσει σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα και νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα Ριμπολόβλεβα, χθες το μεσημέρι κατά την άφιξη της στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η Έλενα Ριμπολόβλεβα, μόλις έφτασε στην Κύπρο σήμερα, συνελήφθη από την Αστυνομία καθώς εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή ενός πανάκριβου αντικειμένου, το οποίο και ανήκε στο διαχειριστή του εμπιστεύματος των δύο κορών της.

Το γεγονός της σύλληψης της και η κράτηση της στο ΤΑΕ Λεμεσού, επιβεβαιώθηκε από πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι η διαμάχη για το αντικείμενο αυτό αφορά την ίδια με τις κόρες της.

Απ' όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Έλενα Ριμπολόβλεβα είχε πάρει αντικείμενο μεγάλης αξίας (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δακτυλίδι περίπου 25 εκατ. ευρώ), το οποίο όμως ανήκε στο εμπίστευμα, το οποίο διασφάλιζε την περιουσία της Κάτιας και της Άννας.

Ο διαχειριστής του εμπιστεύματος είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για να επιστραφεί το διαμάντι, πράγμα όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Έλενας Ριμπολόβλεβα, όταν εκείνη θα έφθανε στην Κύπρο. Philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: