Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

"ΑΝΤΡΕΣ ΓΕΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ". Τετάρτη 5 Μαρτίου και πάλι στην Πάφο


Στην Πάφο και πάλι την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 οι ΑΝΤΡΕΣ ΓΕΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. Μια θεατρική παράσταση που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για την θεατρική επιτυχία του Χειμώνα, που παίζεται εδώ και πέντε μήνες στην Λευκωσία και είναι Sold out. 


Την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, θα βρίσκονται στο Μαρκίδιο θέατρο στις 20:30. Εισιτήρια από το περίπτερο ΣΤΟΚΚΟΣ, περίπτερο ΤΙΜΕ OUT, στα Coffee Island και στην είσοδο του θεάτρου. 
Στην Κύπρο του 2013, της οικονομικής κρίσης, της εξαθλίωσης, της ανεργίας, του ρουσφετιού, της μίζας, της διασπάθισης κρατικού χρήματος…! Στην Κύπρο της εξαφάνισης των ουσιαστικών αξιών ζωής όπως η αγάπη, η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, η εκτίμηση στον συνάνθρωπο! Στην Κύπρο της…γερημίας, πέντε γνωστοί-άγνωστοι ενώνονται στο όνομα της φιλίας και της συναδέλφωσης για να ξεγυμνώσουν ψυχή και σώμα έχοντας την ανάγκη να αγαπήσουν, να αγαπηθούν να ξεπεράσουν ανασφάλειες, ταμπού και στερεότυπα και να δουν το όποιο φως στο τούνελ.


Η ξεκαρδιστική δραματική κωμωδία “THE FULL MONTY” των Stephen Sinclair και Antony McCarten παίρνει ζωή στο ΑΣΜΑΤΙΟΝ LIVE, διασκευασμένο με σεβασμό προς το πρωτότυπο κείμενο, από τους Χρήστο Γρηγοριάδη και Χάρη Κκολό και μετατρέπεται στα κυπριακά σε “Άντρες Γέρημοι για Όλα”.
Μια θεατρική κωμικοδραματική παράσταση με ευτράπελες καταστάσεις, γυμνές αλήθειες, απρόβλεπτες ανατροπές και ξεγύμνωμα συναισθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: