Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τραγωδία. Γεωργός καταπλακώθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα στην Λετύμπου της Πάφου

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για γεωργό ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες και καταπλακώθηκε από το γεωργικό ελκυστήρα .
Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Θεμιστοκλέους από το χωριό Στατό Άγιο Φώτιο ηλικίας 47 ετών, πατέρα τεσσάρων παιδιών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 47χρονος  αναχώρησε από το σπίτι του στις 8 το πρωί με σκοπό να μεταβεί στο χωράφι  του για να το καλλιεργήσει .
Οι οικείοι λόγω της καθυστέρησης της επιστροφής του στο σπίτι, ανησύχησαν και  άρχισαν την αναζήτηση του όπου στην συνέχεια τον εντόπισαν στις 14.00  στην  περιοχή «Καταπάνι » της Λετύμπου καταπλακωμένο από τον γεωργικό ελκυστήρα του.
Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού , της  Πυροσβεστικής και Λειτουργοί του Γραφείου  Επιθεώρησης Εργασίας για επιτόπιες εξετάσεις.  
Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται πως ο 47χρονος απώλεσε τον έλεγχο του γεωργικού ελκυστήρα με αποτέλεσμα αυτός να ανατραπεί και να πέσει σε όχθη χωραφιού ύψους τεσσάρων μέτρων με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να προκληθεί ο θάνατος του.
Ασθενοφόρο που έσπευσε στην σκηνή  μετέφερε τον 47χρονο στις πρώτες Βοήθειες του ΓΝ Πάφου όπου ο  επι καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: