Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνεις σεξ σε δημόσιο χώρο χωρίς να σε πιάσουν


Σεξ σε δημόσιο χώρο; Ακόμα κι αν είσαι εθισμένη στην αδρεναλίνη και απολαμβάνεις λίγη δράση σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου… το να περάσεις τη νύχτα σου στη φυλακή για προσβολή της δημοσίας αιδούς δεν σου ακούγεται καθόλου διασκεδαστικό.
Οπότε ακολούθησέ τις προτάσεις μας...




1. Σε δοκιμαστήριο
Πηγαίνετε σε ένα πολύ μεγάλο πολυκατάστημα και προτιμήστε πρωινές ώρες -μόλις ανοίξουν τα μαγιάζια- για να μην έχει ακόμα κόσμο. Αν πάτε στο κλείσιμο του ωραρίου ο υπάλληλος που αδειάζει τα δοκιμαστήρια από τα ρούχα σίγουρα θα σας πιάσει.

2. Σε ένα παλιό ασανσέρ
Τα παλιά ασανσέρ δεν έχουν κάμερες και χαλάνε συχνά! Επιπλέον βρίσκονται σε παλιές πολυκατοικίες με ενοίκους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που δεν βγαίνουν έξω σύχνα. Πατήστε stop και μην ανοίξετε αν κάποιος σας φωνάξει. 

3. Στο σινεμά
Έχετε σκεφτεί να δείτε την πρωινή προβολή στην οποία δεν πάει ποτέ και κανείς; Σκεφτείτε το!

4. Σε φωτογραφικό θάλαμο
Θέλει ταχύτητα και ευελιξία. Μία καθημερινή σε σινεμά ή εμπορικό κέντρο πίσω από τις κουρτίνες και εσύ πάνω του για να μην φαίνονται τα πόδια σου θα είναι η πιο ωραία φωτογράφηση της ζωής σου. 

5. Στη σάουνα στο γυμναστήριο
Αν σου αρέσει το πραγματικά καυτό σεξ φέρε τον καλό σου στο γυμναστήριο τις πολύ βραδινές ώρες, όταν και οι fitness freaks έχουν πάει σπίτια τους. Δείξε του πόσο εκτιμάς τους κοιλιακούς του μέσα από τους ατμούς.


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/91030-ta-kalytera-meri-gia-na-kaneis-sex-se-dimosio-horo-horis-na-se-piasoyn#ixzz2uDYqgCXh

Δεν υπάρχουν σχόλια: