Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρουσιάζει το μοντέλο Ιωάννα Κούλουμου από την Πάφο


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ το μοντέλο Ιωάννα Κούλουμου  27 ετών από την Πάφο, αναφέρθηκε στους τελικούς του Top Model Worldwide που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Απρίλιο στο Λονδίνο, διαγωνισμό στον οποίο θα συμμετέχει, στην έως τώρα πορεία της στον χώρο, στις θυσίες αλλά και στις διασυνδέσεις που χρειάζονται για να ασχοληθεί μια κοπέλα με το μόντελινγκ, στα πρότυπά της αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια.



1.         Ιωάννα είσαι από την Πάφο, επαγγελματίας μοντέλο. Πες μας μερικά πράγματα για την επαγγελματική σου πορεία.
Έχει σχεδόν ένα χρόνο που ασχολούμαι τώρα σοβαρά με το μόντελινγκ και άρχισαν όλα όταν έκανα αίτηση για να συμμετέχω στους τελικούς του Top Model Worldwide,  ένας διαγωνισμός μόντελινγκ που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 5 του Απρίλη 2014.



2.         Έχεις λάβει μέρος σε κάποιες διοργανώσεις καλλιστείων σε Κύπρο και εξωτερικό και σε ποιες;
Όχι, δεν έχω λάβει μέρος ποτέ σε καλλιστεία και ούτε θέλω πραγματικά αφού με ενδιαφέρει μόνο να ασχοληθώ με επαγγελματικό μόντελινγκ και όχι να πάρω τίτλο σε διαγωνισμό ομορφιάς.
 
3.         Έχεις διακριθεί σε διαγωνισμούς ομορφιάς;
Όχι δεν έχω λάβει μέρος σε κανένα διαγωνισμό ομορφιάς, μόνο στο διεθνή διαγωνισμό μόντελινγκ του Top Model Worldwide 2014.

4.         Τι σε ώθησε να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελινγκ; Απαιτούνται θυσίες;
Πάντα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελινγκ, απλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία, μέχρι που βρέθηκα πέρσι χωρίς δουλειά. Σίγουρα απαιτούνται κάποιες θυσίες, παίρνει πολύ χρόνο, υπομονή και πολλή πίστη στον εαυτό σου, διότι υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το μετατρέψεις σε καριέρα εδώ στην Κύπρο.



5.         Είναι δύσκολες εποχές αυτές που διανύουμε για την δουλειά σου;
Είναι ιδιαίτερα δύσκολες εποχές λόγω της κρίσης που περνά το νησί μας, και πιστεύω υπάρχει περισσότερη δουλειά στο εξωτερικό. Ελπίζω όμως πως αυτό θα αλλάξει στο μέλλον.

6.         Πόσο εύκολο είναι να μπεις και να εξελιχθείς στον χώρο αυτό;
Δεν είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να δώσεις πολύ χρόνο και χρήματα για να έχεις ένα αξιόλογο πορτφόλιο που θα σε ξεχωρίσει από τα άλλα μοντέλα. Αν θέλεις να το κάνεις επαγγελματικά πρέπει να αφοσιωθείς εξ΄ ολοκλήρου.



7. Πρέπει να έχεις τις ανάλογες διασυνδέσεις στον χώρο του θεάματος και γενικά της σοουμπίζ, για να μπορέσεις να πετύχεις ως μοντέλο;
Το να έχεις διασυνδέσεις σίγουρα βοηθά στον χώρο του θεάματος και γενικότερα της σοουμπίζ ούτως ώστε να πετύχεις σαν μοντέλο, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο. Εάν έχεις κάποια ξεχωριστή ιδιότητα που ψάχνουν σε μοντέλο τότε μπορείς να πας πολύ ψηλά, αρκεί να είσαι καλή σε αυτό που κάνεις και να δουλεύεις σκληρά.



7.         Έχεις κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό για δουλειά ή σκοπεύεις να πας στο εξωτερικό να εργαστείς;
Δεν έχω προτάσεις ακόμη για εξωτερικό, αλλά υπολογίζω πως αν πάνε όλα καλά τον Απρίλιο, τότε σίγουρα θα με ενδιέφερε να  δουλέψω και εκτός Κύπρου.

8.         Έχεις κάποιο μοντέλο ως πρότυπο;
Την Cara Delevigne οπωσδήποτε!!



9.         Με ποια μοντέλα και ποιους οίκους μόδας έχεις συνεργαστεί στην έως τώρα πορεία σου;
Έχω συνεργαστεί με τη σχεδιάστρια Νικολέτα Δημητρίου του Dnicolette Couture, Πολυξένη Παζάρου των Polyxeni Designs και Λουκία Κυριάκου των LKC Creations ως τώρα.

10.       Έχεις κάνει κάποιες σπουδές στο μόντελινγκ ή κάποιες άλλες;

Σπούδασα ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: