Υλικά:
2 πατάτες
2 αυγά βρασμένα
σφιχτά
1 κρεμμυδάκι
φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά
κουτρούβι (κάππαρη)
λίγο δυόσμο ξηρό
αλάτι
χυμό λεμονιού ή
ξίδι
ελαιόλαδο.
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις
πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους. Όταν κρυώσουν τις καθαρίζουμε και
τις κόβουμε σε μικρούς κύβους.
Τις βάζουμε σε
σαλατιέρα και προσθέτουμε τα αυγά κομμένα σε φέτες, το κρεμμυδάκι, το
κουτρούβι, το δυόσμο και το αλάτι. Περιχύνουμε με λεμόνι ή ξίδι και ελαιόλαδο,
ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου