Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πάφος, στην Εξειδικευμένη έκθεση Γάμου στο Birmingham

Σε ακόμη μια κοινή προσπάθεια η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Πάφου,  οι Δήμοι της Επαρχίας, ξενοδόχοι της περιοχής και διοργανωτές γαμήλιων τελετών προχωρούν  ομαδικά για να ανεβάσουν την Επαρχία ...


ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων και την Πάφο ως ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της μεσογείου για Γαμήλιες τελετές και Ταξίδια του Μέλητος.
Πιστή η Eταιρεία τουρισμού στην υλοποίηση του σχεδίου δράσης και με άξονα την στρατηγική για ανάπτυξη του τουρισμού για Γάμους και ταξίδια του Μέλητος, οι φορείς της Πάφου συμμετέχουν αυτή την βδομάδα στην  πολύ γνωστή, εξειδικευμένη έκθεση Birmingham Wedding Show που πραγματοποιείται και φέτος από 28.02.2014 μέχρι 02.03.2014 στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Συγκεκριμένα, με την στήριξη του Κ.Ο.Τ. και με συντονιστή, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου,  η τοπική αυτοδιοίκηση, αριθμός ξενοδόχων και διοργανωτές γαμήλιων τελετών  θα συμμετάσχουν κάτω από μια ομπρέλα στο περίπτερο που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον  Προορισμό - Πάφος. 


Η επαρχία Πάφου σήμερα είναι ήδη αρκετά δημοφιλής ως προορισμός για Γάμους αλλά και ταξίδια του Μέλητος  ενώ η ενιαία και συγκροτημένη  αυτή  προσπάθεια αναμένεται να δημιουργήσει ακόμη πιο μεγάλη  δυναμική  που θα μεταφραστεί άμεσα σε αναβάθμιση της εικόνας του  προορισμού και περεταίρω ανάπτυξη της μορφής αυτής του τουρισμού με όλα τα θετικά επακόλουθα στην τοπική και παγκύπρια οικονομία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: