Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε ποια είναι η καλλονή σύζυγος του Ριμπολόβλεφ που συνελήφθη για κλοπή διαμαντιού


Ηταν μόλις 20 ετών όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και αντάλλαξαν υποσχέσεις αιώνιας αγάπης. Ωστόσο, το 2008 η πραγματικότητα είχε άλλα σχέδια για τον ιδιοκτήτη, σήμερα, του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και της συζύγου Ελενας. Αφού απέκτησαν δύο παιδιά, την Κάτια και την Αννα, η Ελενα Ριμπολόβλεφ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ένα από τα πιο «χρυσά» διαζύγια της εποχής, καθώς η ίδια έχει ζητήσει από τον Ντμίτρι τη μισή του περιουσία που μεταφράζεται σε πάνω από 5 δισ. δολάρια.


 Ετσι, ξεκίνησε ένας ανηλεής δικαστικός πόλεμος, με λυσσαλέο μένος και από τις δύο πλευρές.

Η ίδια στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως ο Ρώσος Μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα «Forbes» με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο είχε δύο κακές συνήθειες. Την απατούσε με μοντέλα και αθλήτριες και σύμφωνα με την Ελενα ξόδευε «σαν μεθυσμένος ναυτικός».

Η διαμάχη όπως έχει χαρακτηριστεί εκτός από συμβόλαια ακινήτων, καταθέσεις τραπεζών και αντίγραφα λογαριασμών, συνοδεύεται και από... γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ζεύγους. Από την πλευρά της εκείνη, κατηγορεί τον Ριμπολόβλεφ για απιστία κατ' επανάληψη, όργια σε θαλαμηγούς και πάρτι ακολασίας. Ο ίδιος έκανε λόγο για απιστίες που δεν έκρυψε ποτέ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η Ελενα δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με τα παιδιά της.

Ισχυρισμούς, που όπως φαίνεται, επαληθεύτηκαν, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας, οι Κυπριακές Αρχές της πέρασαν χειροπέδες, με την κατηγορία κλοπής διαμαντιού αξίας 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, το διαμάντι ανήκει στις δύο κόρες τους, Κάτιας και Αννας.

Το 2009 κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του διαζυγίου, η Ελενα Ριμπολόβλεφ έγραψε επιστολή στον εισαγγελέα της Γενεύης, όπου κατοικούσε από το 1995, όταν ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ τη φυγάδευσε από τη Μόσχα λόγω απειλών από τη ρωσική μαφία. Στην επιστολή αυτή ανέφερε πως αν κάτι της συμβεί, ύποπτος θα πρέπει να θεωρηθεί ο σύζυγός της. «Αυτός μου έμαθε αυτούς τους κανόνες του παιχνιδιού. Τώρα είμαι εγώ ο αντίπαλος», είχε δηλώσει λίγο καιρό μετά την αίτηση διαζυγίου η Ελενα.

Τελευταία μήνυση που κατέθεσε μάλιστα αφορούσε την αγορά του Σκορπιού, για την οποία ο Ριμπολόβλεφ εξήγησε πως είναι μια μακροχρόνια επένδυση. Το ζευγάρι διαπληκτίζεται για περισσότερα από πέντε χρόνια, με αγωγές και μηνύσεις να έχουν κατατεθεί σε επτά τουλάχιστον χώρες.

Σήμερα βιώνει ακόμη ένα σκληρό κεφάλαιο στον επεισοδιακό χωρισμός της με τον Ριμπολόβλεφ, καθώς, συνελήφθη στην Κύπρο με την κατηγορία ότι έκλεψε διαμάντι αξίας 13,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ανήκει στις κόρες της.

Εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την κλοπή ενός πανάκριβου διαμαντιού, αξίας 13,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ανήκει στο διαχειριστή του εμπιστεύματος των δύο κορών της, Κάτιας και Αννας.

Ο διαχειριστής του εμπιστεύματος είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για να επιστραφεί το διαμάντι, πράγμα όμως που δεν έγινε.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Έλενας Ριμπολόβλεβα, όταν εκείνη θα έφθανε στην Κύπρο.


livenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: