Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

» «Τι λέμε για το Κυπριακό Ζήτημα…» «

ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ [οι Τούρκοι, οι Εγγλέζοι, οι Αμερικάνοι, οι υποτακτικοί τους σε Ελλάδα και Κύπρο και όποιος άλλος «αυτό-αποκαλούμενος φωστήρας» επιβουλεύεται την ύπαρξη του Τόπου και των Παιδιών μας, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, είτε συγγράφοντας πολιτικά πορνογραφήματα που δικαιολογούν τα εγκλήματα των επιδρομέων και προσπαθούν να μας πείσουν για «βελούδινα ΔΗΘΕΝ διαζύγια» και για «δύο κράτη»], 


ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ότι οι Έλληνες της Κύπρου θα αντιστέκονται και θα διεκδικούν διαρκώς μέχρι την ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ, που συμπυκνώνεται μέσα σε μια μόνο λέξη: «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ».

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ λέμε, ότι το κυπριακό ζήτημα βρίσκεται πάνω από οτιδήποτε άλλο. ΔΙΟΤΙ, εάν το κυρίαρχο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας καταργηθεί και πάψει να υπάρχει, μαζί του θα καταργηθεί και κάθε άλλο θέμα…

ΛΕΜΕ επίσης, ότι το κυπριακό είναι καθαρά ζήτημα παράνομης εισβολής και παράνομης κατοχής από την Τουρκία. Πρόκειται για ΕΠΙΔΡΟΜΗ Κράτους-μέλους των Ηνωμένων Εθνών, με στόχο την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  άλλου, κυρίαρχου Κράτους-μέλους των ΗΕ [αλλά και πλήρους Κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης], μέσωρατσιστικής-βάρβαρης εθνοκάθαρσηςμέσω βίαιης δημογραφικής αλλοίωσης και μέσω εγκληματικού σφετερισμού της νόμιμης ιδιοκτησίας των Ελλήνων της Κύπρου.

ΤΟ ΔΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ που παράνομα κατέχουν για 10ετίες οι Τούρκοι, απαγορεύοντας την επιστροφή, την εγκατάσταση και την ανάκτηση περιουσίας από τους Έλληνες Κυπρίους, επίσημα είναι [και συνεχώς θα είναι] έδαφος του κυρίαρχου και ευρωπαϊκά ισότιμου κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ, εμείς οι ίδιοι [με τη δική μας βούληση και τη δική μας ψήφο] αποποιηθούμε αυτή την κυριαρχία και την εκχωρήσουμε στους Τούρκους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ της εισβολής και διαρκώς, μέχρι που να αποχωρήσουν τα παράνομα στρατεύματα, οι παράνομοι έποικοι και όποιοι άλλοι παράνομοι ευρίσκονται στο νησί, η Τουρκία ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τις Αρχές Δικαίου & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΕ και, ΟΛΕΣ οι ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελούν στο σύνολο τους ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ που δεν παραγράφεται, διότι επαναλαμβάνεται και ανανεώνεται καθημερινά…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ είναι το κυπριακό ζήτημα και, όλα αυτά τα χρόνια, την καταδίκη των ενόχων και την άρση των συνεπειών αυτού του μεγάλου εγκλήματος έπρεπε να επιδιώκουμε ΚΑΙ ΟΧΙ να υποβαθμίζουμε το έγκλημα σε δήθεν «δικοινοτική διαφορά», από-ενοχοποιώντας την εγκληματία Τουρκία και παραγράφοντας τηβρετανο-τουρκική συνομωσία κατά της Κύπρου από την 10ετία του ’50 μέχρι και σήμερα, που ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η πρώτιστη αιτία του κυπριακού ζητήματος…

Στις 24 Απριλίου 2004, ο κυπριακός ελληνισμός απέρριψε συντριπτικά το ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, το «Σχέδιο Αννάν», που θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από την ίδια εκείνη ώρα. Από δε την 1η Μαΐου 2004, που το κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίαρχο επί ολοκλήρου του εδάφους της Νήσου, εντάχθηκε ισότιμα στην ΕΕ, ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ αλλά και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ήταν, να διεκδικούμε την πλήρη εφαρμογή των ευρωπαϊκών αρχών Δικαίου και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και για το δικό μας ευρωπαϊκό κράτος (και για τους δικούς μας ευρωπαίους Πολίτες), όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους υπόλοιπους 550 εκ. ευρωπαίους συμπολίτες μας.

Το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ του 2004 έδωσε μία και μόνη λαϊκή εντολή:
ΟΧΙ σε λύση, που να καταργεί το κυρίαρχο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας και να παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των νομίμων Κυπρίων.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ το συντριπτικό ΟΧΙ στο καταστροφικό «Σχέδιο Αννάν» και, συνεπώς, η γραμμή που θα ακολουθούσαμε όφειλε να πειθαρχήσει προς την ισχυρή αυτή λαϊκή εντολή.

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, με τη Διακήρυξη Χριστόφια-Ταλάτ της 23ης Μαΐου 2008 και με τη Συμφωνία Αναστασιάδη-Έρογλου της 11ης Φεβρουαρίου 2014, γίνονται ακριβώς τα αντίθετα:
ΠΡΩΤΑ τσιμεντώθηκε η υλοποίηση της ΕΝΤΟΛΗΣ «Οικονομική Δυσπραγία, Κοινωνική Αναταραχή και Εξουθένωση του κυπριακού λαού» ΚΑΙ ΤΩΡΑ επιχειρείται η επιβολή της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.



Π. Ιωαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: