Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Τετράχρονη στις ΗΠΑ την κοπάνησε τα ξημερώματα από το σπίτι. Δείτε που πήγε. ΒΙΝΤΕΟ

Όρεξη για περιπέτεια και κυρίως για… γρανίτα είχε μία 4χρονη από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ, όταν αποφάσισε να το σκάσει από το σπίτι για να αποκτήσει το πολυπόθητο ρόφημα.
Η μικρή Άναμπελ Ρίτζγουει, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, έφυγε στις 03.00 τα ξημερώματα από το σπίτι της χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γονείς της.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, στη συνέχεια κατέβηκε στο δρόμο, πήγε στη στάση του λεωφορείου και επιβιβάστηκε σε αυτό, όπως αποδεικνύει και πλάνο από κάμερα ασφαλείας του οχήματος.
Οι επιβάτες καταγράφηκαν να κοιτούν έκπληκτοι το κοριτσάκι, όταν αυτό τους είπε ότι ντύθηκε και βγήκε από την πίσω πόρτα του σπιτιού της στην Πενσιλβανία για να αγοράσει γρανίτα.
Ωστόσο, ο 52χρονος οδηγός Χάρλαν Τζένιφερ μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της χαριτωμένης Άναμπελ την πήγε σε κοντινό νοσοκομείο και ζήτησε βοήθεια από τις τοπικές αρχές για τον εντοπισμό των γονιών της.
«Αυτό που θέλω είναι μία γρανίτα», φέρεται να είπε η μικρή στον οδηγό, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήξερε πολύ καλά πού πήγαινε. Επομένως, πρέπει να έχει ταξιδέψει ξανά με αυτό το λεωφορείο».
Η μητέρα της τετραπέρατης μικρής ευχαρίστησε τον οδηγό, λέγοντας πως θα ήθελε να τον αγκαλιάσει καθώς «έσωσε τη ζωή της κόρης μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: