Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Έγκυος η σύντροφος του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους της Germanwings Αντρέας Λούμπιτς

Η είδηση ότι η σύντροφος του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους της Germanwings ήταν έγκυος έκανε την εμφάνισή της σε ξένα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους στη γερμανική εφημερίδα Bild, καθώς και στη βρετανική Daily Mail.

Καθηγήτρια αγγλικών και μαθηματικών- την οποία έχει ήδη ανακρίνει η αστυνομία- φέρεται να μοιράστηκε την είδηση της εγκυμοσύνης της με τους μαθητές της, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα Bild, χωρίς να αποκαλύπτει τις πηγές της.
Από την πλευρά της, η Daily Mail γράφει ότι η γυναίκα -με την οποία ο Λούμπιτς διατηρούσε μία σχέση με διαλείμματα τα τελευταία επτά χρόνια- έμαθε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ότι ήταν έγκυος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 27χρονος φαίνεται να γνώριζε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.
Χθες η Bild είχε δημοσιεύσει συνέντευξη μιας αεροσυνοδού και πρώην συντρόφου του Λούμπιτς, η οποία ενίσχυε το σενάριο ότι ο 27χρονος υπέφερε από ψυχικές διαταραχές.
Η Bild μετέδωσε την Κυριακή ότι ο Λούμπιτς είχε υποστεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, μία ιάσιμη οφθαλμολογική κατάσταση, που ωστόσο εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως με την κατάλληλη αγωγή ενδέχεται να οδηγήσει στο μόνιμο αποκλεισμό ενός πιλότου από το να πετάει.
Την πληροφορία ότι ο συγκυβερνήτης είχε αναζητήσει θεραπεία για οφθαλμικό πρόβλημα μετέδωσαν και οι New York Times, επικαλούμενη πηγές με γνώση της έρευνας.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν στο διαμέρισμα του Λούμπιτς ιατρικές συνταγές φαρμάκων που χορηγούνται στους μανιοκαταθλιπτικούς ασθενείς, όπως επίσης και μεγάλες ποσότητες αντικαταθλιπτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: