Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Απείλησαν την βουλευτή Ειρήνη Χαραλαμπίδου και την οικογένεια της μέσω τηλεφώνου και γραπτών μηνυμάτων

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπήρξε καταγγελία από την Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, για απειλές εναντίον της ίδιας και της οικογένειάς της.
Η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Νικολέτα Τυρίμου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι η κ. Χαραλαμπίδου έχει ήδη δώσει κατάθεση στις ανακριτές Αρχές.
Οι απειλές ήταν μέσω τηλεφώνου και γραπτών μηνυμάτων και είχαν αποδεκτές την ίδια, τα παιδιά της αλλά και για τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητό της.

Ερωτηθείσα εάν λαμβάνονται μέτρα από την Αστυνομία για προστασία της Βουλευτή, η κ. Τυρίμου απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας ότι η καταγγελία εξετάζεται ενδελεχώς και με κάθε σοβαρότητα.
Τις πληροφορίες αποκάλυψαν δημοσιεύματα των εφημερίδων  «Φιλελεύθερος» και «Πολίτης». Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, τόνισε ότι η καταγγελία της κας Χαραλαμπίδου διερευνάται με πάσα σοβαρότητα.
Η βουλευτής του ΑΚΕΛ φέρεται να δέχθηκε απειλές μέσω τηλεφώνου, από τρεις διαφορετικούς αριθμούς, εναντίον της ιδίας και την οικογένειας της. Τα τηλεφωνήματα έγιναν από τη Λεμεσό και από άνδρα που μιλούσε κυπριακά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: