Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έφτασε από το Σάο Πάολο στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένος ναρκωτικά


Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα ηλικίας 30, 34 και 35 ετών πέρασε η αστυνομία στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Στην κατοχής τους βρέθηκε ποσότητα περίπου 2,5 κιλών κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιο Σεργίδη, κατά τη διάρκεια της ημέρας, 34χρονος Ελληνοκύπριος έφτασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από το Σάο Πάολο, μέσω Άμπου Ντάμπι. Οι κινήσεις του θεωρήθηκαν ύποπτες από την αστυνομία, η οποία τον έθεσε υπό διακριτική παρακολούθηση, μέχρι την έξοδο του από το αεροδρόμιο, όπου τον παρέλαβαν δυο πρόσωπα.

Ακολούθησε ανακοπή του οχήματος των υπόπτων και σε έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές του 34χρονου, εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δύο πλάκες κοκαΐνης, κρυμμένες μέσα στη φόδρα της ταξιδιωτικής τσάντας ώμου που κρατούσε ο ύποπτος καθώς και άλλες δύο πλακέτες στη φόδρα της τσάντας του ηλεκτρονικού του υπολογιστή.
Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες τόσο στον 34χρονο όσο και στα δυο άλλα πρόσωπα και αύριο αναμένονται να οδηγηθούν στο Δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

Πάντως, ο 34χρονος κατά τη διάρκεια ανάκρισης του, ανέφερε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά επί πληρωμή, για το ποσό των 1500 ευρώ, ωστόσο δεν έδωσε οποιαδήποτε στοιχεία σε σχέση με τον τελικό παραλήπτη των ναρκωτικών.
Δύο άλλοι άνδρες έδωσαν στην Αστυνομία διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. 

Οι δύο συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στις κατοικίες τους εντός των οποίων εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αξιολογούνται.
Οι  έρευνες της ΥΚΑΝ στρέφονται τώρα στον εντοπισμό των παραληπτών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις για την υπόθεση.


http://www.sigmalive.com/news/local/219310/ek-irthe-apo-sao-paolo-me-25-kila-kokainis#sthash.VrUU9PY5.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: