Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Φόνος διαπράχθηκε στη ΛεμεσόΝεκρός μέσα σε αυτοκίνητο εντοπίστηκε, άντρας κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο και η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Ο άντρας, ο οποίος στο παρελθόν απασχόλησε την Αστυνομία, εντοπίστηκε σε ακινητοποιημένο όχημα στην περιοχή Αγίου Σύλα.
Τον άντρα εντόπισε γυναίκα η οποία βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το όχημα.

Φαίνεται πως αρχικά ο άντρας είχε τις αισθήσεις του, γι’ αυτό και στη σκηνή βρέθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο πέθανε σύντομα μετά.
Ένα σενάριο που εξετάζουν οι ανακριτές είναι πως ίσως άλλο όχημα με άγνωστους επιβάτες να κυνηγούσε τον άντρα και σε κάποια στιγμή κατάφεραν να τον πυροβολήσουν, με αποτέλεσμα το όχημά του να ακινητοποιηθεί σε δέντρο, όπου και εντοπίστηκε. Ο νεκρός καθόταν στη θέση του οδηγού.
Παρόλο που η Αστυνομία έχει εντοπίσει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός.

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκε ιατροδικαστής, ενώ επί τόπου βρίσκονται ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο διευθυντής ΤΑΕ Αρχηγείου, Χριστόφορος Μαυρομμάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Νίκος Νίκου και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.