Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μάνα στις Β. Σποράδες φέρεται ότι εξέδιδε την κόρη της



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μητέρα εξέδιδε την κόρη της στις Βόρειες Σποράδες. 


Μετά από καταγγελίες, η Εισαγγελία διέταξε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν η μητέρα εξέδιδε την περίπου 18 ετών κόρη της. 



Σύμφωνα με το e-volos.gr, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό τη διερεύνηση του αληθούς των καταγγελλόμενων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οικογένεια ελληνικής καταγωγής.

Σε περίπτωση που αποδειχθούν τα όσα έχουν καταγγελθεί αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της μητέρας.



https://www.protothema.gr/greece/article/854571/sok-stis-voreies-sporades-mana-exedide-tin-kori-tis/


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι περίπου 18 χρονών και κατοικεί μαζί με τους γονείς της σε νησί των Βορείων Σποράδων. Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, ενδεχομένως αγνοώντας τι γίνεται. Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στην κοινωνία του νησιού, με το φερόμενο ως αδίκημα να συντελείται τους τελευταίους μήνες, αν και υπάρχουν μαρτυρίες πως η νεαρή εκδίδεται εδώ και αρκετό καιρό.
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για τη μητέρα του κοριτσιού.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η Εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της μητέρας ποινική δίωξη, ενώ τονίζεται ότι η οικογένεια είναι ελληνικής καταγωγής.