Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Κούλα Γέρου :Μια σύγχρονη Αφροδίτη


Στο μέρος που γεννήθηκε η Θεά του Έρωτα και της Ομορφιάς , στο μέρος που γεννήθηκε από τον αφρό της θάλασσας η Θεά Αφροδίτη γεννήθηκε και μια σύγχρονη Αφροδίτη .
Πρόκειται για την Κούλα Γέρου που με τις ικανότητες που διαθέτει δίνει νιάτα και ομορφιά, λές και γνωρίζει τα μυστικά της Αφροδίτης.

Η ζωή της Κούλας Γέρου αποτελεί ένα παραμύθι . Η σύγχρονη Αφροδίτη η νεράιδα μιας σύγχρονης εποχής όπως την αποκαλούν αυτοί που την γνώρισαν έχει αφοσιωθεί στην ομορφιά και στην ανάδειξη της. Φιλοσοφία της η αγάπη προς τον άνθρωπο.
Με τις ασυνήθιστες δυνάμεις μεταμορφώνει και δημιουργεί κάθε τι ωραίο που συμβάλλει στην γυναικεία ομορφιά αλλά και στην ομορφιά της ψυχής. Το άγγιγμα της έχει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες και αυτό το αντιλήφθηκε πριν αρκετά χρόνια. Το χάρισμα της αυτό το αξιοποίησε στο μέγιστο δυνατό βαθμό με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν κάποιο πρόβλημα στην εμφάνιση τους είτε αυτό είχε να κάνει με τα μαλλιά, είτε με το σώμα τους.
Με καταγωγή από την Γεροσκήπου της Επαρχίας Πάφου η Κούλα Γέρου ως μια σύγχρονη όμορφη γυναίκα, νεράιδα για κάποιους άλλους προσπαθεί για το καλύτερο. 
Στόχο της η αναγέννηση , η νιότη του ανθρώπου , για κάποιους η σύγχρονη Αφροδίτη με τα μαγικά χέρια.    

Γεννημένη στην Επαρχία που γεννήθηκε η Θεά Αφροδίτη η Κούλα Γέρου προσπαθεί για το καλύτερο με την ηρεμία ψυχής που διαθέτει και ένα άσπιλο χαμόγελο.Η Αφροδίτη εξάλλου έχει ταυτιστεί με κάθε σπιθαμή της Επαρχίας μας , ίσως και οι συχνές της  επισκέψεις στο ναό της θεάς του Έρωτα Αφροδίτη στην Παλαίπαφο, στα Κούκλια στην Πέτρα του Ρωμιού της δίνουν δύναμη.
Σε μια πόλη που συμπυκνώνει την ιστορική αίγλη  αλλά και τη φυσική ομορφιά η Κούλα Γέρου στοχεύει στην ανθρώπινη ομορφιά αλλά και στην ομορφιά της ψυχής.
Η ίδια διαθέτει όπως όλοι οι άνθρωποι βιοενέργεια, ωστόσο η Κούλα Γέρου αξιοποίησε τις εσωτερικές της δυνάμεις για να καταφέρει το αδύνατο για πολλούς.
Με την τριβή των δαχτύλων της η σύγχρονη Αφροδίτη με τα θαυματουργά χέρια και με τη χρήση λίγου νερού, προκαλεί θερμότητα βγάζοντας μαλλιά , απομακρύνει τις ρυτίδες και δημιουργεί ένα σφριγηλό πρόσωπο και σώμα. Η τεχνική που χρησιμοποιεί αφορά μασάζ με νερό χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων .....σκευασμάτων.
Η Κούλα Γέρου ταπεινή και με ευγένεια ψυχής καταφέρνει παράλληλα να ομορφαίνει με το άγγιγμα της τους ανθρώπους γύρω της. 
Η ίδια πιστεύει η καθαρότητα της ψυχής και η αγάπη για τους συνανθρώπους μας είναι η μαγική συνταγή που θα μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε τα όρια μας , να υπερβούμε τον εαυτό μας και να πετύχουμε πράγματα που για τους άλλους φαντάζουν αδύνατα.