Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ καλεί τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής να επισκεφτούν την έκθεση της Πάφου


1η Έκθεση Εμποροβιοτεχνών και Υπηρεσιών Εστίασης και Ξενοδοχείων στην Πάφο. 

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία ανέλαβε η Ομοσπονδία Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής με την διοργάνωση έκθεσης Εμποροβιοτεχνών Υπηρεσιών Εστίασης και Ξενοδοχείων στην Πάφο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΣΙΚΑ και ΣΙΚΑΠ Φύτο Θρασυβούλου.
Η έκθεση Εμποριοβιοτεχνών και Υπηρεσιών εστίασης και ξενοδοχείων είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου τελεί υπό την αιγίδα της της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ και στηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων - ΠΑΣΥΞΕ .

Σ’ αυτήν πρόσθεσε, αναμένεται να συμμετάσχουν τριάντα με σαράντα εκθέτες που διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό , υπηρεσίες, διαδίκτυο, και τεχνική υποστήριξη. Πρόκειται σημείωσε, για την πρώτη έκθεση που διοργανώνεται στην Πάφο, με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην πόλη μας, προσθέτοντας πως η αναβάθμιση αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ενδεικτικά αναφέρθηκε και στα μενού που θα πρέπει να γραφτούν και στην γερμανική αλλά και γαλλική γλώσσα για νέες αγορές.
Ακολούθως ο κ. Θρασυβούλου κάλεσε τους πάντες να δηλώσουν το παρών τους στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 , 7 και 8 Μαρτίου στην αίθουσα “Μέλανος” στην Χλώρακα της Επαρχίας Πάφου .
Ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ αναφέρθηκε και στα σεμινάρια που διοργανώνονται στους επιχειρηματίες του χώρου για εκπαίδευση με τις νέες νομοθεσίες ούτως ώστε να μπορούν να ενημερωθούν για το εργασιακό καθεστώς.
Ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως αυτή την περίοδο έχει τεθεί σε λειτουργία το 60%-70% των κέντρων αναψυχής. Επεσήμανε ωστόσο πως μετά τις 15 του Μάρτη θα διαφανεί η πραγματική διάθεση των επαγγελματικών ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για το άνοιγμα ή μή των επιχειρήσεων τους.Παρατήρησε δε, πως προς το παρών υπάρχει ένα πάγωμα στην αγορά.
Σημειώνεται πως τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.Η είδος της έκθεσης είναι ελεύθερη και αυτή θα είναι ανοικτή από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.


κυπε