Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Σε αυτήν πέρασαν χειροπέδες για ναρκωτικά

 

Υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο επίσης διερευνά το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό, μετά την ανεύρεση στην κατοικία γυναίκας ηλικίας 68 ετών, ποσότητας κάνναβης και ποσότητας άσπρης ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

 

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη με δικαστικό ένταλμα, στην οικία της 68χρονης, χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν στην κουζίνα της κατοικίας μέσα σε 16 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 34 γραμμαρίων και μέσα σε 19 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα άσπρης ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων.

 

Στην κουζίνα του σπιτιού επίσης ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και άσπρης ουσίας όμοιας με κοκαΐνη, καθώς και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.

 

Για την ποσότητα ναρκωτικών που ανευρέθηκε, η 68χρονη πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αυτή συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.



https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=19824

Δεν υπάρχουν σχόλια: