Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Τρεις διαρρήξεις και κλοπές στην Πάφο

Τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ενώ για τις υποθέσεις η Αστυνομία έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 32 και 29 ετών.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στις 27.12.20 από γυναίκα ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της στην Τρεμιθούσα και απέσπασαν διάφορα αντικείμενα, αξίας 8.090 ευρώ, ενώ προκλήθηκε ζημιά και στο τζάμι του παραθύρου της κατοικίας, από το οποίο φέρεται να εισήλθαν οι δράστες.
Ακόμη, σε μια δεύτερη περίπτωση την ίδια ημέρα καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου απόπειρα διάρρηξης του καταστήματός του από διπλανή πολυκατοικία, χωρίς τελικά αυτό να γίνει εφικτό.
Επίσης καταγγέλθηκε τρίτη υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας, στο χωριό της Τάλας, στην επαρχία Πάφου, από την οποία οι δράστες απέσπασαν διάφορα αντικείμενα.
Μετά από επιστημονική μαρτυρία για τις τρεις υποθέσεις εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 32χρονου, μόνιμου κάτοικου Πάφου, που έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τις ανακριτικές αρχές.
Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 32χρονος είχε συνεργό του 29χρονο, επίσης μόνιμο κάτοικο Πάφου ο οποίος αυτή την περίοδο εκτίει την ποινή του στις κεντρικές φυλακές ως υπόδικος για άλλη υπόθεση.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ καταζητείται για τις τρεις υποθέσεις ο 32χρονος.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: